designbysaratilda.blogg.se

Kalas

Kategori: Allmänt

Kalas it is! Passande tillfälle att inviga min krage.

Haklapp 1,2,3

Kategori: Haklappar

Krage

Kategori: Allt & Inget

En av höstens stora trender var löstagbar krage i alla dess varianter. Jag tror att den trenden kommer hålla i sig även i vår så har i dagarna virkat en som jag hoppas kunna använda flitigt.

Virkningsmani

Kategori: Allt & Inget

Ja nu är jag inne i ett flow när det gäller virkning. Sitter om kvällarna och virkar samtidigt som jag småtittar på tv. Det får mig att slappna av. Så ikväll blev det en prinsesstårta.

Garn, virknål och kaffe

Kategori: Allt & Inget

Godmorgon!
Lördagsmorgon och mys framför tvn. Då passar jag samtidigt på att virka lite. Är i början av min virkkarriär så satsar på små projekt ifall jag måste repa upp. Damnsugaren har jag tänkt att ge bort medans hjärtat ska jag virka fler av och lägga på ett fat här hemma.

Trevlig Lördag!

Mössa!

Kategori: Mössor

Det blev en renmössa till A. Egentligen lite för vintrig men eftersom snön ligger kvar och jag hade detta tyget hemma fick det bli denna. Visst är tyget helt underbart!

Längtar efter vår!!!

Kategori: Mössor

Jag tror inte jag är ensam om att vilja ha vår nu. Byta ut dunjacka mot skinnjackan, dricka kaffe i solen och börja greja i trädgården. Visst låter det skönt.
Jag tänkte försöka sy en mössa till lillkillen. Kan vara skönt att byta ut tjockmössan mot något lite tunnare. Förra året sydde jag den här till min brors lilla kille, det kommer nog bli något liknande.